Officieel: Yevhenii Makarenko tekent voor vier seizoenen

ZATERDAG, 14 APRIL 2018, 17:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Marc Coucke en Luc Devroe hebben hun eerste officiële transfer gerealiseerd, Yevhenii Makarenko tekende voor vier seizoenen bij RSC Anderlecht. Coucke kondigde de aankomende transfer op een ludieke manier aan via zijn twitter-account: "Wat dachten jullie van een eerste transfer" ?

Yevhenii Makarenkode is een verdedigende middenvelder die overkomt van KV Kortrijk: “Toen Luc Devroe mij polste om voor Paars-Wit te voetballen, was ik meteen overtuigd van het nieuwe project. RSC Anderlecht is de grootste club van het land. Ik wil mijn steentje bijdragen om gestalte te geven aan het nieuwe Anderlecht", zegt de Oekraniër op de officiële website van paars-wit. 

Ook de coach sprak al met de nieuwe aanwinst: “Ik kijk er naar uit om met Makarenko samen te werken. Ik ben overtuigd van zijn kwaliteiten en hij zal ongetwijfeld een meerwaarde betekenen voor de selectie.” 

Luc Devroe wou tenslotte nog Sergiy Serebrennikov, de zaakwaarnemer van Yevhenii, uitdrukkelijk bedanken om de overgang mogelijk te maken. "De overgang is in alle transparantie en in een goede sfeer kunnen verlopen”, voegde Devroe er nog aan toe. 
 

 



anderlecht-online forum