Kums wellicht fit, afwachten voor Markovic

VRIJDAG, 27 APRIL 2018, 13:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Met Sven Kums en Lazar Markovic zijn er twee basisspelers onzeker voor de wedstrijd van zondag tegen Charleroi. Op basis van de training vandaag lijkt het dat beiden fit raken, al blijft Hein Vanhaezebrouck voorzichtig.

"Markovic heeft wat hinder aan zijn adductor. Hij heeft vandaag voor het eerst weer getraind. Wel voorzichtig. We moeten nu zien welke reactie hij morgen ondervindt en of hij dan opnieuw kan meetrainen. Het is afwachten. Vandaag kon hij alles meedoen, hopelijk is hij morgen ook 100 procent fit", zo vertelde de coach vanmiddag op zijn persconferentie.

"Kums trainde vandaag ook mee en gaf een fittere indruk. Als daar morgen geen reactie op komt, denk ik dat het wel zal lukken zondag. Je weet echter nooit met spierletsels. Dat zijn geen grote blessures, maar het kan altijd opspelen. Als hij voelt dat het stijver geworden is, dan hebben we een probleem."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.