De Sutter: "Veel werk verzet"

DONDERDAG, 1 APRIL 2010, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter stond opnieuw in de basis. De spits scoorde niet, maar speelde een erg nuttige wedstrijd. "Ik heb hard gewerkt", zo vond hij. "Het zware veld was wel krachtenslopend. Lukaku heeft mij dan goed vervangen."


"We hebben goed gespeeld in de eerste helft. Met een goede pressing waren wij een pak beter dan Gent", zo vertelde De Sutter na affluiten.

De spits kreeg af en toe wat toegeschreeuwd door Boussoufa. "Ik probeer mijn best te doen. Boussoufa weet dat hij mij af en toe scherp moet zetten", lijkt hij dit niet erg te vinden. "In ieder geval, het deed deugd nog eens te spelen. Zo kan ik beter worden en groeien. Hopelijk krijg ik in de komende matchen meer kansen."

"We hebben tegen Gent al een belangrijke stap gezet. Ons doel bij het begin van de play-offs was zeven op negen halen. We gaan ervan uit dat we thuis alles winnen. Tegen Club moeten we zoals de eerste helft hier in Gent spelen. Dan kunnen we winst claimen. Deze voorsprong van acht punten mogen we eigenlijk niet meer uit handen geven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.