Kouyaté: "Wil match tegen Brugge niet missen"

DONDERDAG, 1 APRIL 2010, 14:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Cheikhou Kouyate blesseerde zich gisteren tegen Gent aan de enkel. "Mijn voet is in het gras blijven steken tijdens een contact", legt hij uit. "Pas na de wedstrijd werd ik me bewust dat het erger was dan ik eerst dacht."


"Op het moment zelf had ik pijn, maar daarna tijdens de match nam de pijn wat af", vertelt Kouyaté in Sudpresse. "Maar nu (na de match, nvdr.) heb ik wel veel pijn. Ik zal nu onderzoeken ondergaan en hoop tijdig klaar te zijn voor de match zaterdag. Ik wil die partij tegen Brugge echt niet missen."

De Senegalees wil immers revanche voor de vorige ontmoeting met de West-Vlamingen. "Tijdens die match hebben we de meeste problemen gehad op het middenveld. Ik heb zin om hen te bewijzen dat we de beste zijn."

"Frutos was mijn beste vriend in de groep"

Aan het eind van het interview kwam Kouyaté ook nog even terug op het vertrek van Frutos. "Toen ik het nieuwe vernam, had ik tranen in de ogen. Nico was mijn beste vriend in de groep. Hij lachte altijd en hielp me steeds vooruitgang te boeken. Ik heb geen afscheid kunnen nemen. Ik heb hem een sms gestuurd en hoop dat hij die zal beantwoorden ..."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.