Suarez: "Ik ben Messi niet"

VRIJDAG, 2 APRIL 2010, 11:12 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

De jongste weken komt Matias Suarez er weer helemaal door. "De bal rolt inderdaad goed voor mij", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Al heb ik nog niet het niveau dat ik in Argentinië bij Cordoba haalde."


"Daar speelde ik twee jaar aan een stuk, hier heb ik nog geen continuïteit in mijn prestaties", zegt Suarez. "Ik voel me wel steeds beter in de kleedkamer. Ik ken mijn ploegmaats beter en heb meer contact met de niet-Argentijnen."

"Ik heb het even moeilijk gehad en dan gaan er allerhande zaken door je hoofd. Ik heb weer met het idee gespeeld om terug te keren naar Argentinië, maar ik ben hard blijven werken en heb door mijn speelkansen terug vertrouwen. Dat ik nu op de flank speel is geen probleem. Zo word ik een completere speler."

Intussen hoopt Suarez er morgen tegen Club Brugge weer bij te zijn. "Club is een topploeg. Wij hopen ons geliefde spel te kunnen ontwikkelen. We spelen technisch voetbal en er zit ook heel wat creativiteit in de ploeg."

Aan de titel wordt er nog niet gedacht. "Daar spreken we in de kleedkamer spreken nog niet over. We concentreren ons nu op Club Brugge en dan op Sint-Truiden."anderlecht-online forum