Jacobs: "Vooraf getekend voor 7 op 9"

MAANDAG, 5 APRIL 2010, 18:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs moest met lede ogen aanzien hoe Anderlecht een 2-0-voorsprong toch nog weg gaf. "We hadden de wedstrijd al in de eerste helft moeten beslissen", zo zei hij. "Dat we het nog weggaven met twee frommelgoals is jammer."


Jacobs had ook geen goede woorden over voor scheidsrechter Gumienny. "Ik geef zelden kritiek, maar bij bepaalde fasen liep het toch uit de hand", vertelde hij aan Sporza. "Aan de eerste goal van Club ging een fout van Mazuch vooraf, we geven het daar ook te makkelijk weg. Maar ik heb wel wat moeite met de vermeende fout van Gillet bij de gelijkmaker."

"Na de 2-2 nam de onzekerheid toe en al het goede van de eerste helft was plots verdwenen. Er was geen balvastheid meer, geen combinaties, niets liep nog goed. De hele ploeg zakte weg , ook Boussoufa."

Toch was Jacobs niet geheel ontevreden na de wedstrijd. "We hadden vooraf getekend voor 7 op 9. Dat doel is bereikt. De voorsprong van 8 punten is comfortabel, maar nu moeten we wel onze verantwoordelijkheid opnemen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.