Deschacht: "Geen enkele reden om blij te zijn"

MAANDAG, 5 APRIL 2010, 19:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht baalde als een stekker na het gelijkspel tegen Club Brugge. "Ik heb geen enkele reden om blij te zijn", zo zei hij na de match. "We hebben het gewoon weggegeven vandaag en dat mag niet in een topper."


"Club heeft geen enkele kans gehad, behalve op vrije trappen en die hebben we dan nog zelf weggegeven", aldus Deschacht in Het Nieuwsblad. "Toen we op een 2-0 voorsprong kwamen, dachten sommigen misschien al dat we kampioen waren. Daarna zijn we domme fouten gaan maken. Kleine duwfoutjes worden afgestraft op topniveau."

"Wij hebben Brugge weer in de match laten komen en weer in het seizoen laten komen. Gelukkig sluipen ze niet dichterbij. Acht punten is nog altijd een ruime voorsprong, maar in voetbal kan het heel snel gaan. We moeten nu niet gaan twijfelen, maar ik hoop dat deze match even in ons hoofd blijft steken."

"We moeten hier lessen uit trekken, want Sint-Truiden zal ons volgende vrijdag ook staan opwachten. In de competitie heeft het ons twee keer belachelijk gemaakt. Het mag geen derde keer gebeuren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.