Wasilewski ontmoet fans tijdens topper

DINSDAG, 6 APRIL 2010, 18:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De meest opmerkelijke toeschouwer tijdens de topper van zaterdag was zonder twijfel Marcin Wasilewski. In één van de Anderlecht-vakken deelde hij handtekeningen uit en ging hij mee op de foto. "Dit geeft me een boost."


"Ik heb een tweede trap op mijn been gekregen, maar dit keer een positieve", vertelde een duidelijk geëmotioneerde Wasilewski in Het Laatste Nieuws over zijn ontmoeting met de fans.

"Dit geeft me een boost. Hierdoor zal ik nog harder werken om op het hoogste niveau terug te keren. Elke dag werk ik 8 tot 10 uur aan mijn revalidatie. Het gaat al veel beter, maar vooral bij het lopen moet ik nog doorbijten. Ik train ook al met de bal, een heerlijk gevoel is dat."

"Ik ben vastberaden om zo snel mogelijk terug te keren. Ik wil dit seizoen nog een paar minuten meespelen. De ultieme beslissing ligt bij de trainer en de medische staf, maar ik hoop dat ik in de laatste week van de play-offs groen licht krijg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.