Transfernieuws

WOENSDAG, 7 APRIL 2010, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de bestuurskamer van Anderlecht wordt er druk gewerkt met het oog op volgend seizoen. Voor Jelle Van Damme ligt er een nieuw contract klaar, terwijl enkele andere spelers dicht bij een vertrek staan.


Jelle Van Damme heeft bij Anderlecht nog een contract tot medio 2011 en paars-wit wil dit graag verlengen. De speler zelf heeft echter geen haast. Enkele Russische clubs zouden interesse hebben.

Chatelle en Bernardez weg?

Gisteren konden we al melden dat de uitgeleenden Bulykin, Kruiswijk en Losada mogen uitkijken naar een andere club, vandaag worden daar ook Thomas Chatelle en Victor Bernardez aan toegevoegd. Beide spelers raken de jonste weken niet meer bij de wedstrijdkern.

Er wordt ook getwijfeld of Paul Taylor, de spits die tijdens de winterstop overkwam uit eerste provinciale, een toekomst heeft bij Anderlecht. Bij Charleroi kan hij momenteel niet overtuigen. Bij Anderlecht twijfelt men er dan ook aan om hem volgend seizoen terug te halen.

Mag Martinez blijven?

Volgende week moet Anderlecht ook beslissen of het Mario Martinez definitief wil vastleggen. De 20-jarige Hondurees wordt nu nog gehuurd van Real España. In de competitie speelde hij nog geen minuut, maar op training boekt hij wel vooruitgang.

Komt er een nieuwe doelman?

Naast alle vertrekkers, denkt Anderlecht ook aan inkomende transfers. Zo zou de club een nieuwe doelman willen aantrekken. Hier en daar wordt immers getwijfeld aan de kwaliteiten van Proto. Voorwaarde is dan wel dat Daniël Zitka (Kortrijk?) en Michaël Cordier (nu verhuurd aan Olympic Charleroi) definitief vertrekken. >

Bron: Het Nieuwsblad.



anderlecht-online forum