Mazuch: "Blij dat ik niet terug naar Italië moet"

MAANDAG, 12 APRIL 2010, 16:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ondrej Mazuch sprak vandaag met de pers. De jonge Tsjech bevestigde dat hij bij Anderlecht blijft. "Op het einde van de maand komt mijn manager voor alles te regelen. Ik ga dan een contract voor vier extra seizoenen tekenen."


"Ik voel dat echt aan als een compliment. En ja, ik ben blij dat ik niet terug naar Fiorentina hoef", zo vertelde een blije Mazuch.

Intussen kijkt hij vol verwachting uit naar het seizoenseinde. "Ik ben nog nooit kampioen geworden. Ik kijk er naar uit om het met een grote ploeg als Anderlecht te worden. Voor mijn eigen palmares zou het schitterend zijn, want dat is momenteel nog blanco."

Intussen komt Mazuch ook in beeld bij de nationale ploeg van Tsjechië. "De Tsjechische journalisten hangen regelmatig aan de lijn. Zeker na onze prestaties tegen Ajax en Bilbao", zo vertelt hij. "Mijn manager heeft een DVD met mijn prestaties ook al opgestuurd naar Smicer, de assistent-bondscoach."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.