Roger Lukaku: "Romelu blijft enorm nuttig"

WOENSDAG, 14 APRIL 2010, 19:31 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

Romelu Lukaku heeft in de play offs de weg naar de netten nog niet gevonden. Volgens zijn vader vindt de aanvaller dit toch vervelend. "Ik heb hem gezegd dat hij niet altijd moet scoren om een goeie match te spelen", zo zegt die.


"Ik heb zelf een beetje het gevoel dat hij persoonlijk wat minder presteert, maar dat hij wel enorm nuttig blijft voor de ploeg", vertelt Roger Lukaku in SudPresse. "Na de match tegen Club Brugge was hij boos omdat hij echt wou scoren. Hij heeft twee of drie kansen gekregen, maar kon die niet afwerken."

Krijgt Lukaku nu de terugval waar iedereen al zo lang voor waarschuwt? "Hij zegt me dat hij niet moe is", aldus zijn vader. "Hij heeft wel last van een paar kleine kwaaltjes, maar dat is niet ongewoon in deze periode van het seizoen. Weet je, Romelu leeft aan 200 per uur. Tussen de trainingen en school."

Na het seizoen wachten Lukaku nog examens, maar eerst krijgt hij even vakantie. "We willen toch dat Romelu na het seizoen tien dagen echt kan genieten, dat er een echte onderbreking is. Zodat we een beetje afstand kunnen nemen van alles wat dit seizoen gebeurde. Ervan genieten en het analyseren."anderlecht-online forum