Biglia: "Onze honger naar de titel is enorm"

VRIJDAG, 16 APRIL 2010, 08:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als het van Lucas Biglia afhangt, wordt Anderlecht nu zondag kampioen. "Ik zou niet in de schoenen van Club Brugge willen staan", zo zegt hij. "Onze honger naar de titel is enorm groot.


"We beschikken over de mentale kracht om kampioen te worden", vertelt Biglia in Het Nieuwsblad. "Natuurlijk zal Brugge ons proberen af te stoppen. De vorige toppers hebben bewezen dat elk foutje tot een doelpunt kan leiden, maar het is ons objectief om zo snel mogelijk kampioen te zijn."

"De titels die we verloren op Standard zijn de pijnlijkste herinneringen uit mijn carrière", gaat Biglia verder. "Maar het heeft ons uiteindelijk sterker gemaakt. Ook de match tegen Standard, toen Wasilewski en Polak geblesseerd uitvielen, heeft ons een boost gegeven. Deze spelersgroep heeft vreugde en verdriet gedeeld. We zijn meer dan een voetbalploeg geworden. We zijn vrienden."

Biglia zelf was één van de bepalende spelers dit seizoen. "Als ik mijn beste seizoen speel, is dat dankzij de technische en medische staf. Ik heb ook de knop omgedraaid na de dood van mijn vader", aldus de Argentijnse middenvelder.

"Het lijstje mensen aan wie ik de landtitel zal opdragen, is lang en ik zal de namen geven als we effectief kampioen zijn. Deze titel zal alvast mooier zijn dan mijn eerste titel met Anderlecht in 2007."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.