Kouyate: "Ik ben de gelukkigste man ter wereld"

VRIJDAG, 16 APRIL 2010, 14:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sinds gisteren zijn de moeder en broer van Cheikhou Kouyate in Brussel. "Deze familiereünie na mijn vier jaar in België is een droom die werkelijkheid wordt", vertelt hij. "Ik ben de gelukkigste man ter wereld."


"Enkel mijn kleine zus (13 jaar) is in Dakar gebleven met mijn stiefvader", vertelt Kouyate in La Dernière Heure. "Mijn dagelijks leven zal serieus veranderen met mijn familie aan m'n zij. Ik zal nog meer gemotiveerd zijn om terug te keren naar huis waar lekker eten op me zal wachten."

Tijdens hun verblijf in België, zal de jongere broer van Kouyate ook een test afleggen bij Anderlecht. "Zegt hij dat hij beter is dan ik? Dat is mogelijk, maar hij zal het moeten tonen", aldus Kouyate. "De weg is lang en zit vol valstrikken ! Hij zal het grote voordeel hebben dat hij door mijn ervaring een gids zal hebben die hem zal kunnen omkaderen en raad geven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.