Anderlecht volgt Sidibe (STVV)

ZONDAG, 18 APRIL 2010, 17:58 - lavezzi
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zoekt, door de blessure van Tom De Sutter en het stoppen van Nicolas Frutos, naar een nieuwe spits. Ibrahima Sidibé is een mogelijke kandidaat voor de Brusselaars.


De interesse in de Senegalees is niet geheel onbegrijpelijk. De 29-jarige aanvaller presteerde onlangs nog zeer sterk in het duel tegen Anderlecht. Het centrale verdedigingsduo Roland Juhasz-Ondrej Mazuch loofde Sidibe na deze wedstrijd. Ze noemen Sidibe de beste spits waar ze dit seizoen tegen speelden.

Anderlecht is op zoek naar een nieuwe aanvaller omdat Tom De Sutter vier maanden out is door een knieblessure en het niet alle druk op de schouders van Romelu Lukaku wil leggen. De Brusselaars zijn op zoek naar een speler die de Belgische competitie kent.

Na de miskoop van Dimitri Bulykin wil RSCA geen risico nemen met spelers die er dadelijk moeten staan. Sidibé zou zo een minder grote aanpassing nodig hebben, omdat hij het Belgische voetbal al kent.

Sidibe ligt nog één jaar onder contract bij STVV. Hij scoorde dit seizoen al 14 keer. In het verleden speelde de targetspits bij Debrecen, SV Ried, Pasching en Wacker Tirol.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.