Wasilewski wil spelen tegen Sint-Truiden

WOENSDAG, 21 APRIL 2010, 09:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl zijn ploegmaats nog aan het bekomen waren van de titelviering, werkte Marcin Wasilewski volop aan zijn comeback. "Ik voel me beter en beter. Daarom wil ik nog dit seizoen spelen", zo vertelde hij aan de Poolse pers.


"'S'il vous plaît, monsieur", zo schreeuwde Wasilewski bij iedere goede voorzet die hij trapte naar de fysiotherapeut die hem begeleid. De Poolse rechtsback trainde gisteren twee uurtjes. Hij deed sprintjes, ritmeveranderingen, slalomde tussen paaltjes, gaf lange en korte passes en kopte als een gek.

In de Poolse pers praatte hij ook optimistisch over een comeback. "Als ik dit seizoen nog zou spelen, dan zou dit natuurlijk meer een symbolische daad zijn. Maar het zou me enorm plezieren om tien minuutjes mee te voetballen."

"Ik weet dat ik nog niet de oude Wasilewski ben, maar ik heb hard gewerkt met kinesist Lieven Maesschalck, tot drie keer per week. Nu train ik terug op de club", zo besluit hij.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.