Legear verlengt tot 2014

ZATERDAG, 24 APRIL 2010, 09:50 - Sporting Boy
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legear heeft zich dit seizoen opgewerkt tot een erg belangrijke schakel bij Anderlecht en dat is ook het bestuur niet ontgaan. De jonge Luikenaar kreeg dan ook een nieuw en verbeterd contract.


Legear verlengde zijn verbintenis met paars-wit tot medio 2014. "De contractverlenging bewijst dat de recordkampioen van België tevreden is over mijn inzet. Ik hoop verder te evolueren zodat ik mijn steentje kan bijdragen in de verdere ontwikkeling van de club. Er waait een nieuwe wind bij Paars-Wit", reageert de flankspeler.

"Ik ben tevreden met deze contractverlenging", reageert ook manager Herman Van Holsbeeck op de website van paars-wit. "'Jona' is een kind van het huis en hij voelt zich goed bij ons. Hij wordt stilaan een bepalende speler. Dat heeft hij dit jaar vooral Europees bewezen. De contractverlenging past bovendien in de strategie van de club om jonge talentvolle Belgische spelers aan RSCA te binden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.