Leverkusen trekt aan de mouw van Boussoufa

ZATERDAG, 24 APRIL 2010, 11:10 - Sporting Boy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht doet er alles aan om de ploeg van dit seizoen samen te houden, maar makkelijk zal dat niet worden. Zo wordt Mbark Boussoufa nu het hof gemaakt door de Duitse topclub Bayer Leverkusen.


Leverkusen is op zoek naar een vervanger voor Toni Kroos, die deze zomer aan de slag gaat bij Bayern München. De Duitse topclub denkt daarbij vooral aan Mbark Boussoufa, zelfs in die mate dat trainer Jupp Hyenckes de Marokkaanse international via een persoonlijk gesprek wil overtuigen. Ook sportief directeur Völler is volgens Voetbalkrant.com overtuigd van de kwaliteiten van de 25-jarige paars-witte draaischijf.

Leverkusen is bezig aan een bijzonder sterk seizoen. De club stond lange tijd aan de leiding in de Bundesliga, maar is intussen wel gezakt naar een gedeelde derde plaats. Desalniettemin hebben Hyenckes en co nog steeds uitzicht op Champions League-voetbal, want in Duitsland mogen ook de nummers drie en vier deelnemen aan de voorrondes van het kampioenenbal.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.