Frutos: "Draad van mijn leven weer opnemen"

MAANDAG, 26 APRIL 2010, 19:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Waalse krant La Dernière Heure slaagde er als eerste in om Nicolas Frutos te strikken voor een gesprek na zijn afscheid. "Het gaat niet goed met mij", zei Frutos. "Maar ik moet de draad van mijn leven weer opnemen."


"Stoppen was enige juiste beslissing

"Ik ben nu een maand gestopt en mijn achillespees doet nog veel pijn. Soms moet ik 's nachts opstaan om een glas water te halen voor mijn zwangere vrouw en als ik zie hoeveel moeite mij dat kost, dan weet ik dat stoppen de juiste beslissing was."

"Mijn eerste week in Argentinië was verschrikkelijk. Ik sloot de televisie af om geen voetbal te moeten zien en kwam mijn huis niet uit."

"Thuis heb ik wel de videoboodschap herbekeken die ik opnam voor de Anderlecht-fans. Het heeft mij toen anderhalf uur gekost om een video van 7 minuten te maken. Zo emotioneel was ik. Toen Sofia, mijn driejarig dochtertje die video zag, vroeg ze: Papa, waarom voetbal je niet meer? Toen heb ik lang gehuild."

"Champagne gedronken op landstitel"

"De titelmatch tegen Brugge heb ik proberen te volgen via internet en Marie, de vriendin van Gillet, stuurde mij bijna elke minuut een sms'je. Toen Anderlecht kampioen was, heb ik een paar glazen champagne gedronken, maar ik was toch vooral triest omdat ik niet op het veld stond."

"Dankbaar dat ik vijf jaar bij Anderlecht mocht zijn"

"Enerzijds kom ik met wat tegenzin naar de match tegen STVV. De confrontatie met het Vanden Stockstadion zal te veel pijn doen. Anderzijds moet ik afscheid nemen van Anderlecht. Ik ben erg dankbaar dat ik vijf jaar van mijn leven in deze topclub heb mogen spenderen."

"In datzelfde weekend moet mijn vrouw normaal bevallen van ons dochtertje, Alexia, maar ik ben ervan overtuigd dat Alexia zal wachten om ter wereld te komen tot haar papa terug is."

"Ik volg nu een trainerscursus"

"Het deed mij plezier dat Anderlecht mij voorstelde om jeugdtrainer te worden, maar het zou te veel pijn doen om mijn ploegmaats bezig te zien. In Argentinië volg ik nu wel een trainerscursus en ik heb voorstellen van Argentijnse ploeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.