Chatelle in beeld bij Sint-Truiden

DONDERDAG, 29 APRIL 2010, 20:16 - Sporting Boy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht en Sint-Truiden gaan deze zomer wellicht zaken doen met elkaar. Paars-wit toont interesse in Simon Mignolet en Ibrahim Sidibe, terwijl STVV graag enkele Anderlechtspelers wil inlijven.


De nieuwste speler die in dat rijtje past in Thomas Chatelle, afgelopen weekend nog maker van de 3-0 tegen AA Gent. De flankspeler liet eerder al optekenen dat hij een seizoen als dit -waarin hij het moest stellen met een statuut van bankzitter- niet meer wil meemaken.

Het is echter maar de vraag of STVV kan voldoen aan de vraagprijs van Anderlecht, waardoor een uitleenbeurt realistischer lijkt. Dat is echter niet geheel naar de zin van STVV-coach Guido Brepoels. “Eén of twee spelers op huurbasis, ok”, aldus de oefenmeester in HBvL. “Maar zeker niet meer. Anders kan je elk seizoen opnieuw herbeginnen. Ik wil aan een ploeg voor de komende drie seizoenen kunnen bouwen.”




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.