Lukaku: "Ik hoor met mijn broer in één ploeg"

VRIJDAG, 30 APRIL 2010, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een interview met RSCA TV heeft Romelu Lukaku de wens uitgedrukt om ooit samen met zijn broer Jordan te voetballen. "Mijn broer en ik horen in één ploeg thuis", zegt hij. "Daarom hoop ik dat hij ook doorbreekt bij Anderlecht."


"Het is een ultieme wens om samen te spelen. Het was ook mijn moeder haar droom dat we voor Anderlecht zouden spelen, maar tegelijkertijd vind ik school even belangrijk."

"Toen ik 8 jaar was heb ik eens een jaar niet gevoetbald omdat ik slechte punten had. Ik blijf hier zeker om mijn diploma te behalen. School is wel niet altijd gemakkelijk. Als we winnen maar ik heb niet gescoord of niet goed gespeeld, dan ben ik boos en ga ik niet."

Binnen twee weken wordt Romelu zeventien jaar. Wat zou hij graag hebben voor zijn verjaardag? "Goeie schoolresultaten misschien en wat vakantie. Verder heb ik alles al: titel, topschutter en de mooiste ploeg in België."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.