Situatie De Bilde is onduidelijk

VRIJDAG, 22 AUGUSTUS 2003, 14:29 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Gilles De Bilde wordt vrijdag verwacht op Anderlecht. "We gaan het hebben over een terugkeer in de A-kern", zegt hij. Maar is dit wel zo? Hugo Broos wil de spits namelijk niet terug opstellen...


"Anderlecht is mijn werkgever en ik doe wat ze vragen. Ik weet dat ik niet meteen inzetbaar ben, maar ik heb wel de conditie onderhouden", zegt de spits.
"Het gebrek aan competitieritme veeg je niet zomaar weg, maar ik wil graag terugkomen."
"Ik heb geen problemen met Hugo Broos, maar ik kan niets aan de huidige situatie veranderen. Ik hoef me niet meer zo nodig te bewijzen. Ik ben ouder en wijzer geworden."

Hugo Broos wil Gilles De Bilde niet terug in de A-kern. Hij sluit een terugkeer van de spits in de ploeg uit.
Donderdag hadden managers Michel Verschueren en Herman Van Holsbeeck de deur op een kier gezet, maar trainer Broos is vastberaden. "Ik zie een terugkeer niet zitten. Dat is ook niet aan de orde. Van het bestuur zelf voel ik geen enkele druk."
"Dit scenario was al veel eerder voorzien. De Bilde traint straks mee, maar wel in Neerpede bij de -19-jarigen ver van de A-kern."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.