Voorstelling: Ivan Santini

DINSDAG, 24 JULI 2018, 20:00 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Vorige maand stelden we jullie al de eerste zes nieuwkomers van Anderlecht voor. Intussen staat de teller op twaalf. Tijd om jullie kort te laten kennismaken met de tweede lading versterkingen. Vandaag: Ivan Santini.
 

Naam:Ivan Santini
Positie: Spits
​Leeftijd: 29
Nationaliteit: Kroaat
Vorige club: SM Caen

Santini schuimde een aantal clubs af in Kroatië, Oostenrijk en Duitsland vooraleer hij in de zomer van 2013 in België belandde.
 
Santini voetbalde in de Jupiler Pro League voor KV Kortrijk en Standard. In 97 wedstrijden was hij goed voor 42 doelpunten.
 
Twee jaar geleden haalde Caen hem naar Frankrijk. In de Ligue 1 deed hij het allesbehalve slecht met 26 doelpunten in 66 wedstrijden. Toch slaagde paars-wit er in om hem in te lijven.
 
Bij Santini hadden we oorspronkelijk een Hamdi Harbaoui-gevoel: iemand die bij een kleinere club altijd hoog zal eindigen in de topschutterslijst, maar net tekort komt voor Anderlecht.
 
Net als Harbaoui is Santini een niet al te snelle, maar klinische targetspits. Toch lijkt het bij de Kroaat iets beter te zitten in het hoofd en werkt Santini ook harder.
 
Aangezien Isaac Kiese Thelin en Lukas Teodorczyk mogen vertrekken, lijkt Landry Dimata eerste keuze te worden in de spits, Santini nummer twee en Mohammed Dauda de derde spits.
 
Jullie kunnen nog steeds jullie mening laten horen over de eerste lading nieuwkomers via onze webpoll

Wat verwachten jullie van Santini?
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.