Reacties na Valencia-Anderlecht

WOENSDAG, 15 SEPTEMBER 2004, 01:43 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Hugo Broos vond het resultaat maar heel logisch: "Vooral in de eerste helft waren we te weinig aanwezig. En als je dan nog zulke fouten maakt zoals wij, tja, dan betaal je dat cash op dit niveau."


"Technisch was Valencia een stuk beter dan wij. En wij hebben het de Spanjaarden vaak ook té gemakkelijk gemaakt, vind ik. We moeten toegeven dat Valencia verdiend wint. En dat wij te kort hebben geschoten, meer dan eens. Simpel."
Wat nu? "We moeten ons vooral bewust zijn van het hoge niveau in de CL. Laksheid en slordigheid kunnen niet."

Daniel Zitka: "In de tweede helft waren we duidelijk beter, maar in de eerste helft zag ik enkele fouten, ja. Tegen Valencia is het dan prijs. Hopelijk pakken we nog wat punten. Maar dat kan, vorig jaar verloren we ook in de eerste wedstrijd."

Pär Zetterberg: "Ik ben ontgoocheld. Ik had vooraf gehoopt dat het resultaat veel beter zou zijn en dat we op een betere manier zouden spelen. Maar het is niet gelukt.Twee stomme goals hebben we geslikt. Maar we moeten realistisch zijn, Valencia is veel beter dan wij. Zeker vandaag. En net dat is jammer want ze zijn eigenlijk nog niet in topvorm. Er zat veel meer in voor ons vandaag. Nu verder werken zeker?"

Vincent Kompany werd na de wedstrijd tegen Oostende door zijn trainer op de korrel genomen. Maar in Valencia stond hij koel en beredeneerd te spelen.
"Er was een niveauverschil, dat is juist, maar we hebben al bij al toch kunnen standhouden", zei Kompany.
"Het is lastig als bepaalde spelers fouten maken en als je daardoor verliest. Maar ik wil niemand persoonlijk viseren."
"Och, het is niet erg dat we verliezen. Beter doen, was een stunt. Jammer van die fouten, nog eens, het kon beter. Maar toch heb ik het gevoel dat we alles hebben gegeven hier."



anderlecht-online forum