Jacobs: "Polak kan Van Damme vervangen"

DONDERDAG, 3 JUNI 2010, 13:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl hij geniet van zijn vakantie, heeft Ariël Jacobs gereageerd op het vertrek van Jelle Van Damme. "Ik heb er nog niet bij stilgestaan hoe ik zijn vertrek ga opvangen, misschien moeten we op een andere manier gaan spelen."


"Je vindt nooit twee spelers met een identiek profiel", vertelt Jacobs in Het Laatste Nieuws. "De stijl van de speler die Van Dammes plaats inneemt, zal niet dezelfde zijn."

Binnen de club kan Jan Polak, die terug fit is na zijn knieblessure, een mogelijke oplossing zijn. "Een jaar geleden speelde Jan nog op hoog niveau in dezelfde positie, waarom zou dat nu niet meer mogelijk zijn?", denkt Jacobs.

De Anderlecht-coach heeft er in ieder geval vertrouwen in dat het vertrek van Van Damme de ploeg niet zal verzwakken. "Bij iedere speler heb je voor- en nadelen, die had je bij Jelle ook. We zullen oplossingen vinden. Maar we weten natuurlijk pas op 31 augustus of Van Damme de enige is die deze zomer vertrekt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.