Zitka: "Acht heerlijke seizoen bij Anderlecht"

DONDERDAG, 3 JUNI 2010, 16:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een persboodschap heeft Daniël Zitka gereageerd op zijn vertrek bij Anderlecht. "Ik verlaat RSCA met pijn in het hart", begint hij. "Paarswit zal voor altijd mijn club zijn en België mijn tweede vaderland."


"Ik kan Anderlecht niet genoeg danken voor het vertrouwen. Ik heb hier acht heerlijke seizoenen meegemaakt. Viermaal kampioen geworden, de beker gewonnen en Champions League en UEFA Cup gespeeld, allemaal mooie herinneringen die ik mijn leven lang zal koesteren", kijkt Zitka terug op zijn Anderlecht-jaren.

Ook familiaal kende Zitka goede tijden in België, maar zijn gezin heeft nu gekozen voor een terugkeer naar Tsjechië. "Ik heb voor een keer naar hen geluisterd en de wens van mijn echtgenote ingewilligd om terug te keren naar mijn vaderland", aldus Zitka.

Afsluitend heeft Zitka ook nog een woordje voor de hele Anderlecht-familie. "Graag wil ik mijn collega’s en de directie van RSCA danken voor alle steun en medewerking. Ten slotte wil ik alle supporters uit de grond van mijn hart danken. Zij hebben er voor gezorgd dat ik hier altijd erg gelukkig ben geweest."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.