Amerikaanse middenvelder op komst

ZATERDAG, 5 JUNI 2010, 09:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Niet Shikabala of Chavarria, maar de Amerikaan Sacha Kljestan zou de eerste inkomende transfer van Anderlecht worden deze zomer. De 24-jarige middenvelder is einde contract bij Chivas USA en zou al rond zijn met Anderlecht.


Manager Herman Van Holsbeeck wil voorlopig niet veel commentaar kwijt over de mogelijke transfer van Kljestan. "Het is nog niet afgerond", is het enige wat hij in Het Laatste Nieuws zegt.

Anderlecht volgt Kljestan, een Amerikaan met Kroatische roots, al ruim drie jaar. Twee jaar geleden boodt paars-wit 2.5 miljoen euro, maar dit bod werd afgewezen, net als een bod van 3.5 miljoen euro van Celtic Glasgow.

Intussen is Kljestan einde contract en zou hij al een persoonlijk akkoord hebben met Anderlecht. Alvorens de transfer helemaal kan worden afgerond, moet de MLS, de Amerikaanse voetballeague, nog wel haar goedkeuring geven over de transfer.

Kljestan speelde al 24 keer voor het Amerikaanse nationale team, maar haalde de selectie voor het wk net niet. In 2008 was hij er wel bij op de Olympische Spelen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.