Anderlecht bekijkt opties voor rechtsachter

ZATERDAG, 5 JUNI 2010, 13:54 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht gaat de opties bekijken voor de rechtsachterpositie, moest Marcin Wasilewski niet meer op zijn oude niveau geraken. Volgens Het Laatste Nieuws denkt paars-wit aan Gill Swerts (AZ) en Pavle Ninkov (Rode Ster Belgrado).


Ariël Jacobs ging Ninkov eind vorig seizoen al eens bekijken tijdens een competitiewedstrijd. De 25-jarige rechtsback kwam al drie keer in actie voor de Servische nationale ploeg. Hij zit evenwel niet in de selectie voor het wk.

Anderlecht heeft de entourage van beide spelers al op de hoogte gebracht van de interesse, maar onderneemt nog geen actie. Dit zal pas gebeuren indien tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen blijkt dat Wasilewski niet klaar geraakt.

Als Anderlecht één van bovenvermelde spelers aantrekt, mag Nemanja Rnic het Astridpark verlaten. Germinal Beerschot, Cercle Brugge en mogelijk ook RC Genk tonen interesse.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.