Twee Argentijnen naar Anderlecht

MAANDAG, 7 JUNI 2010, 23:34 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft twee Argentijnen van Belgrano aangetrokken. Pier Barrios, een 19-jarige verdediger, wordt voor een seizoen gehuurd met aankoopoptie. Pablo Chavarria komt Anderlecht definitief versterken voor één miljoen euro.


De transfer van Chavarria is dan eindelijk rond geraakt. Hij zal een contract ondertekenen voor vier seizoenen. Het is Belgrano zelf dat het nieuws van beide transfers maandagavond wereldkundig heeft gemaakt en Anderlecht heeft dit dinsdag bevestigd. Beide spelers ondergaan volgende week medische testen en worden daarna voorgesteld aan pers en publiek.

De transfer van Chavarria mag dan geen verrassing meer zijn, die van Pier Barrios is dat wel. Centrale verdediger Barrios (geboren 1 juli 1990) speelde vorig seizoen 34 competitiewedstrijden voor Belgrano. Indien hij bevalt, kan Anderlecht hem volgend jaar definitief aantrekken voor iets meer dan een half miljoen euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.