"We verwachten grootse prestaties van Kljestan"

DONDERDAG, 10 JUNI 2010, 13:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Chivas USA is fier dat één van haar spelers de kans krijgt om in Europa aan de slag te gaan. "We zijn opgetogen dat Sacha Kljestan de mogelijkheid krijgt om zich internationaal verder te ontwikkelen", zegt voorzitter Shawn Hunter.


"Sacha is één van Chivas USA’s grootste spelers, niet alleen op het veld, maar ook wat betreft zijn toewijding aan zijn ploegmaats en coaches, en zijn passie voor de club", aldus Hunter op rsca.be. "We verwachten in de toekomst grote prestaties van hem."

Coach Vásquez: "Sacha is klaar voor volgende stap in carrière"

Ook Martín Vásquez, de coach van Chivas, heeft niets dan lovende woorden voor Kljestan. "Ik was hier tijdens Sacha’s eerste twee jaren als professional en ben dit seizoen teruggekeerd. Het is voor mij dus duidelijk dat hij grote vooruitgang heeft gemaakt."

"Ik ben er zeker van dat hij klaar is om de volgende stap in zijn carrière te zetten en wens hem veel succes bij Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.