Anderlecht biedt Trebel vijfjarig contract en opslag

DINSDAG, 7 AUGUSTUS 2018, 07:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Bij Anderlecht ligt een nieuw contract voor vijf jaar met loonsverhoging te wachten op Adrien Trebel. "We zijn gecharmeerd door dit voorstel", zegt zijn manager, maar toch houdt Trebel nog even de boot af. Hij wil de deur naar de Premier League nog niet sluiten.

Volgens zijn makelaar Nicolas Onissé staat Trebel op de lijstjes bij enkele middenmoters uit de Premier League. Navraag van Het Laatste Nieuws leerde de krant echter dat de Fransman nergens bovenaan staat. Toch wil Trebel de optie om naar Engeland te verkassen openhouden. Overmorgen sluit daar de transfermarkt.

"We willen geen overhaaste beslissingen nemen", zegt Onissé. "Adrien heeft respect voor Anderlecht, maar als hij op termijn sportief hogerop wil, kan hij voorlopig niet bijtekenen. Dan wordt hij onbetaalbaar. Dit wil echter niet zeggen dat hij niet zal tekenen, we wachten gewoon af."

De huidige overeenkomst van Trebel bij Anderlecht loopt nog drie jaar.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.