Bayat wil Anderlecht van overbodige spelers verlossen

DINSDAG, 7 AUGUSTUS 2018, 08:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Mogi Bayat heeft een kans geroken om zich opnieuw binnen te werken bij Anderlecht. Paars-wit wil nog heel wat overbodige spelers verkopen, maar simpel wordt dat niet. En als de term 'niet gemakkelijk' klinkt, dan voelt Bayat zich geroepen.

Isaac Kiese Thelin is zo goed als weg, maar Lukasz Teodorczyk, Kara Mbodj, Ivan Obradovic, Josué Sa en in iets mindere mate Ryota Morioka en Andy Najar mogen de club nog steeds verlaten. Geen evidentie, want ofwel gaat het om een hoog salaris (Teodorczyk), of er zijn blessurezorgen (Kara, Najar, Obradovic), of ze vertoefden sportief niet op het voorplan (Sa, Morioka).

Bayat wil nu proberen om voor deze spelers een nieuwe werkgever te vinden, zo weet La Dernière Heure. Op die manier wil hij aan Marc Coucke en Luc Devroe tonen dat hij ook voor het nieuwe Anderlecht van waarde kan zijn.

Dat Bayat kan verkopen, is geen geheim. De voorbije dachten verloste hij Gent nog van de overbodige spelers Moses Simon en Samuel Kalu. Sterker nog: hij zorgde voor een totale transfersom van 13 miljoen euro voor het tweetal.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.