14 spelers present op eerste training

MAANDAG, 14 JUNI 2010, 19:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is vandaag met 14 spelers aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Naast nieuwkomer Jan Lecjaks vielen vooral Dmitri Bulykin, Hernan Losada en Sébastien Siani op, die allen terugkeren van een uitleenbeurt.


Waren van de partij vandaag: Siani, Rnic, Cordier, Schollen, Wasilewski, Kouyaté, Diandy, Kanu, Marecek, Suarez, Chatelle, Bulykin, Losada en Lecjaks. Normaal gezien was ook Lucas Biglia erbij geweest, maar hij had problemen met zijn vliegtuig uit Argentinië.

Donderdag sluit een nieuwe groep spelers bij de kern aan. Dan keren Boussoufa, Gillet, Deschacht, Legear, Lukaku en Proto terug uit vakantie en maakt de Amerikaanse aanwinst Sacha Kljestan zijn opwachting.

Chavarria en Barrios, de laatste twee nieuwkomers, sluiten maandag aan. Zij doen dit samen met Mazuch, Sare, Polak en Badibanga. Iakovenko, Juhasz en Kudimbana volgen op maandag 28 juni.

Bron: Voetbalkrant.com





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.