"Wasilewski plakt geen datum op comeback"

WOENSDAG, 16 JUNI 2010, 10:39 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Maandag startte Anderlecht met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook Marcin Wasilewski was van de partij, maar de Pool heeft nog een lange weg af te leggen. Toch blijft Anderlecht geloven in de terugkeer van Wasilewski.


Ariël Jacobs zei maandag dat Wasilewski sinds zijn invalbeurt tegen STVV nauwelijks nog vooruitgang heeft geboekt. "Zo abnormaal is dat niet", zegt kinesist Jochen De Coene in Het Laatste Nieuws. "Uiteindelijk zijn we nog geen jaar na datum van een heel zware breuk. Maar alles wijst erop dat het nog altijd de goeie richting uitgaat. De dokter die Wasilewski opereerde, klinkt positief."

Na de match tegen STVV vertrok Wasilewski twee weken met vakantie. "Dat had hij ook nodig", zegt De Coene. "Maar sinds vorige week zijn we weer intensief aan het werken met hem. Marcin neemt deel aan de groepstrainingen, maar tussen en na de training neem ik hem onder handen. Daarnaast doet hij zelf krachtoefeningen. Ondanks de last en pijn is hij optimistisch."

"Marcin focust ook niet op een bepaalde datum om er opnieuw te staan. Hij zou graag voor eind juli, wanneer de competitie start, operationeel zijn. Maar hij pint zich daar niet op vast."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.