Kouyaté: "Prestatie van vorig seizoen bevestigen"

WOENSDAG, 16 JUNI 2010, 21:34 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Voor Cheikhou Kouyaté is het de eerste keer dat hij een volledige voorbereiding bij Anderlecht meemaakt. "Tot nu toe ben ik altijd geblesseerd geweest of heb ik omwille van een achterstand individueel moeten werken", vertelt hij.


"Het is dan ook leuk om nu samen met de rest van groep de voorbereiding te kunnen volgen", zegt de Senegalees op de website van paars-wit. "Al zal ik hard moeten werken, want het is twee maanden geleden dat ik nog een wedstrijd gespeeld heb. Na de match op Club Brugge ben ik door mijn enkelblessure niet meer in actie gekomen."

Die kampioenenmatch was voor de middenvelder de afsluiter van een sterk seizoen. "Ik heb een goed jaar achter de rug, maar mijn doel is nu vooral om dat te bevestigen. Dit seizoen wordt langer én moeilijker dan het vorige. Ik zal dus alles moeten geven."

Gelukkig heeft Kouyaté kunnen genieten van een deugddoende vakantie in zijn thuisland. "Het was gewoonweg fantastisch om weer in Dakar te zijn en mijn familie en vrienden terug te zien. Ook met mijn ploegmaat Cristophe Diandy heb ik tijdens mijn vakantie contact gehouden. We waren in Senegal maar tien minuutjes van elkaar verwijderd", lacht Kouyaté.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.