SF: Anderlecht 6de en 10de in Jarama

ZONDAG, 20 JUNI 2010, 21:36 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Op het Spaanse circuit van Jarama, vlakbij Madrid, heeft Anderlecht-piloot Davide Rigon toch nog een mooie tiende en zesde plaats uit de brand gesleept. De Italiaan moest immers na mindere kwalificaties starten vanop de 8ste rij.


Het circuit van Jarama is heel krap, inhalen is er dan ook moeilijk en dat ondervond ook Davide Rigon die tijdens de eerste wedstrijd geblokkeerd zat achter Sevilla. Na de pitstops kon Rigon echter nog oprukken naar de 10e plaats. In de tweede race reed hij naar een mooie zesde plaats.

"Ik vond het dit weekend moeilijk om de afstelling van de wagen goed te krijgen, ook omdat we het grootste deel van de vrije trainingen gemist hebben door iets dat niet onze schuld is", aldus Davide Rigon. "Tijdens de eerste race had ik veel last van onderstuur in de trage bochten. Sevilla reed lang voor mij, ik was sneller, maar het is hier in Jarama onmogelijk om in te halen."

RSC Anderlecht staat momenteel vierde in het kampioenschap. Volgend weekend verplaatst de Superleague Formula zich naar het Duitse Nürburgring waar de volgende race plaatsvindt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.