Anderlecht geeft twee jonge spelers contract

MAANDAG, 21 JUNI 2010, 13:22 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft maandag twee nieuwe talenten vastgelegd. Zowel de Braziliaan Fernando Canesin Matos als de Congolees Junior Kabananga Kalonji kregen, na een proefperiode van 6 maanden bij de beloften, een contract.


Canesin Matos is een jonge Braziliaan die afkomstig is van FC Olé Brasil. Hij is een aanvallende middenvelder met een goed spelinzicht. De 18-jarige Braziliaan verbindt zijn lot de volgende vier seizoenen aan paars-wit. Kabananga Kalonji is een sterke midvoor die voorheen voor FC MK Etancheité speelde. De jonge Congolees zal de volgende drie seizoenen voor RSCA voetballen.

"Fernando is een technische speler die opvalt door een uitstekende mentaliteit Zo nam hij de moeite om de voorbije maanden Frans te leren. Junior Kabananga is een sterke, krachtige midvoor die gemakkelijk doelpunten scoort. Beiden hebben het in zich om de eerste ploeg van RSCA in de toekomst te versterken", aldus Herman Van Holsbeeck op de officiële site.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.