Polak en Sare mogen Astridpark verlaten

DONDERDAG, 24 JUNI 2010, 12:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Na het aantrekken van vier nieuwe spelers zit Anderlecht met een te brede kern. Meer dan 30 spelers is te veel en dus mogen er enkele vertrekken. In Sport/Voetbalmagazine licht manager Herman Van Holsbeeck de transferpolitiek toe.


"Ik heb aan Ariël Jacobs gevraagd om me voor midden augustus te laten weten wie er weg mag", zegt Van Holsbeeck. "Hij kan beslissen op basis van onze stages in Nederland en in Oostenrijk."

Voor Jan Polak lijkt er geen plaats meer in het basiselftal. "Jan heeft nu gezien dat er met Biglia en Kouyaté iets staat. Een contractverlenging van één jaar heeft hij geweigerd", legt Van Holsbeeck uit. Het contract van Polak loopt op het einde van het seizoen af.

Ook voor Bakary Sare wordt een oplossing gezocht. "Sare sukkelt met een mentaliteitsprobleem", zegt Van Holsbeeck. Anderlecht wil de de 20-jarige Ivoriaan uitlenen.

Daarnaast kunnen ook Dmitri Bulykin, Sébastien Siani, Paul Taylor, Hernan Losada en Sacha Iakovenko niet op speeltijd rekenen komend seizoen. Zij mogen eveneens de club verlaten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.