Gillet: "Rechtsachter is absoluut geen probleem"

DONDERDAG, 24 JUNI 2010, 15:54 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Net als de andere spelers heeft Guillaume Gillet een deugddoende vakantie achter de rug. "Het was nodig om de batterijen op te laden", vertelt de Luikenaar. "Ik voelde me wat uitgeput op het einde van vorig seizoen."


"Ik ben eerst met Jonathan Legear naar Marrakech geweest en daarna naar de Maldiven met mijn vriendin. Daar heb ik kunnen uitrusten en nu voel ik me heel goed. Ik ben ook blij dat ik samen met de rest van de groep kan hervatten, hetgeen vorig seizoen niet gelukt is omwille van een blessure."

Dit seizoen zal Gillet wellicht opnieuw als rechtsachter uitgespeeld worden, aangezien Wasilewski niet klaar geraakt voor de herneming van de competitie. "We hebben daar nog niet met de coach over gesproken, maar ik veronderstel wel dat ik het seizoen als rechtsachter begin. Dat is ook momenteel mijn positie op training. Maar het is absoluut geen probleem voor mij: alles is duidelijk en ik weet waar ik me aan moet verwachten."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.