Suarez: "Kijk uit naar begin van het seizoen"

DONDERDAG, 24 JUNI 2010, 16:19 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez veroverde tijdens de play-offs vorig seizoen een plaats in de basis en wil die graag behouden. "Ik geef alles op training om mijn basisplaats te behouden", zegt de Argentijn. "Ik hoop om zo veel mogelijk te spelen."


"Ik heb mijn vakantie doorgebracht bij mijn familie, die ik al bijna een jaar niet meer gezien had. Daarnaast heb ik een programma, opgelegd door onze physical coach Mario Innaurato, gevolgd", aldus Suarez. "Nu voel ik me heel goed. Ik kijk echt uit naar het begin van het seizoen."

Met Pablo Chavarría en Pier Barrios trok Anderlecht twee landgenoten van Suarez aan. "Met Pablo heb ik in de jeugd nog samengespeeld, het is echt een goede vriend. Hij is in de wolken dat hij hier heeft kunnen tekenen en dat begrijp ik heel goed. Het is een droom om naar een club als Anderlecht te trekken. Ik heb hem overigens aangeraden om voor Sporting te tekenen. Er waren namelijk ook twee Argentijnse eersteklassers in hem geïnteresseerd."

Bron: Sudpresse



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.