Boussoufa weet nog niet waar zijn toekomst ligt

VRIJDAG, 25 JUNI 2010, 10:04 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa heeft nog niet beslist of hij ook nog volgend seizoen voor Anderlecht zal uitkomen. "Het kan nog alle kanten uit", zegt hij van op de oefenstage in Nederland.


"Er is één club die een officieel bod van 6 miljoen deed, maar die ploeg schrok toen van het bedrag dat Anderlecht op mijn hoofd geplakt heeft", verklapt Boussoufa.

Anderlecht zou minstens 10 miljoen euro willen vangen voor zijn goudhaantje. "Die prijs bepaal ik niet zelf, maar alle partijen moeten er beter van worden, dat is logisch. Anderlecht wil wel meewerken aan een transfer."

Volgens coach Ariël Jacobs is het voor de 25-jarige Boussoufa bijna "nu of nooit" is. "Die mening deel ik niet, mijn carrière is nog lang", zegt de Marokkaan.

Als hij weggaat, draagt Spanje zijn voorkeur weg. "De Champions League spelen vind ik niet zo belangrijk, in sommige landen speel je elke week een topmatch. Naast Spanje zijn ook Duitsland of Engeland mooi. Ik boer graag financieel goed, maar ga wel niet voor het geld naar de Emiraten of ergens tegen de degradatie spelen", zegt Boussoufa.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.