Proto: "Alles doel per doel bekijken"

WOENSDAG, 30 JUNI 2010, 13:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Silvio Proto had vorig jaar een groot aandeel in de landstitel van Anderlecht. Hij vindt dat hij veel vooruitgang heeft gemaakt. "Waar ik vroeger wat zenuwachtig werd, ben ik nu kalmer, serener", zo vertelt hij.


Na het vertrek van Daniël Zitka heeft Proto voortaan een serieuze concurrent minder. "Maar Cordier is ook een goede keeper. Het is overigens nog te vroeg om het over een bepaalde hiërarchie te hebben", zegt hij in La Dernière Heure.

Voor het nieuwe seizoen is Proto alvast ambitieus. Hij wil dat Anderlecht schittert in België en Europa. "Het eerste doel is om ons voor de poulefase van de CL te plaatsen. Maar dat wil niet zeggen dat we de competitie mogen verwaarlozen. We moeten het doel per doel bekijken."

Aan een vertrek bij Anderlecht denkt Proto niet. "Dat is normaal, ik lig nog twee jaar onder contract bij Anderlecht. Mijn manager wist ook heel goed dat het niet mijn bedoeling is om te vertrekken. We zullen in de loop van het seizoen of binnen een jaar zien of ik kan verlengen…"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.