Blessure Lukaku zorgt voor onrust

DONDERDAG, 8 JULI 2010, 10:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Paniek in het Anderlecht-kamp. Romelu Lukaku blesseerde zich gisteren aan de knie en is al terug gekeerd naar België voor verder onderzoek. Mogelijk komt de voorronde van de Champions League (27-28 juli) in gevaar.


Lukaku liep gisterenmorgen tijdens de training een verticaal scheurtje in de knie op. Ook vorig seizoen sukkelde hij al met de kniepees. Zo speelde hij de interland tegen Bulgarije met een steunverband. Gisteren verergerde de blessure opnieuw nadat hij na een sprong slecht neerkwam.

Met de voorrondes van de Champions League in het vooruitzicht komt de blessure van Lukaku wel erg ongelegen. Tom De Sutter revalideert nog steeds van een operatie aan de knie en de nieuwe Argentijn Pablo Chavarria lijkt nog niet klaar voor het grote werk.

"De komende dagen zal duidelijk worden hoe lang Lukaku out is", zegt Ariël Jacobs in Het Nieuwsblad. " Als Romelu niet kan spelen in de Champions League-voorronde dan moeten we gewoon naar een oplossing zoeken. Chavarria? Over hem kan ik nog niets zeggen. We zijn pas in het begin van de voorbereiding."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.