Wie vervangt Lukaku?

VRIJDAG, 9 JULI 2010, 13:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Laatste Nieuws zal Anderlecht niet op zoek gaan naar een nieuwe spits om Lukaku tijdelijk te vervangen. Paars-wit hoopt de oplossing in eigen huis te vinden. Het Nieuwsblad zet vandaag de kandidaten op een rijtje.


Tom De Sutter
Die kans is zowat onbestaande. De Sutter (25) revalideert nog van een knieoperatie. Hij ligt wel wat voor op zijn herstelschema, maar traint nog altijd individueel. Pas in september zou hij weer helemaal fit zijn. De Champions League-voorrondes komen te vroeg.

Matias Suarez
Hij lijkt de man die de Anderlecht-aanval zal moeten dragen. Suarez (22) zegt er klaar voor te zijn, maar hij is eerder een hangende spits dan diepe spits. Bovendien is hij ook minder een doelpuntenmaker dan Lukaku en heeft hij veel ups en downs.

Pablo Chavarria
De 22-jarige nieuwkomer uit de Argentijnse tweede klasse zit nog volop in zijn integratieperiode en speelde nog nooit matchen op Champions League-niveau. Hij is helemaal geen goalgetter. Bij Belgrano scoorde hij 11 goals in 62 matchen.

Kanu
De Braziliaan werd indertijd gehaald als spits, maar toonde de voorbije seizoenen dat hij veel beter rendeert op het middenveld. Kanu (22) scoorde nog maar één keer voor Anderlecht.

Dmitri Bulykin
Bulykin (30) heeft nog een goed contract bij Anderlecht, maar de voormalige Russische international mocht niet eens mee op stage naar Oostenrijk. De kans is klein dat hij in eer zal worden hersteld. In de oefenmatch tegen Knokke mocht hij invallen, maar even later werd hij alweer vervangen. Zijn conditie is niet op peil na een voetbreuk.

Sasha Iakovenko
Ook hij kan diep in de spits spelen, maar dat is niet zijn beste plaats. Ook Iakovenko (22) mocht trouwens niet mee op stage en tekent wellicht eerstdaags een contract bij Lokeren. De Anderlecht-fans begonnen wel een petitie om hem in Brussel te houden.

Junior Kabananga
De Congolees scoorde bij de beloften aan de lopende band en tekende onlangs een contract voor drie jaar. Dat Kabananga (20) niet mee mocht op stage is echter geen goed teken.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.