Jacobs: "We zitten op schema"

MAANDAG, 12 JULI 2010, 10:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht won zaterdag met 1-2 van Rapid Wenen. Het Nieuwsblad was erbij en zag paars-wit een goede wedstrijd spelen. Opvallend was dat Bouba Sare opnieuw centraal in de verdediging stond.


De krant zag dat Anderlecht aan de wedstrijd begon met het meeste balbezit. Toch zat Boussoufa niet echt in de match en werd Suarez, die als diepe spits speelde, amper bereikt. Het eerste gevaar kwam er toen Polak Biglia wegstuurde en deze na een een-twee met Legaer kon scoren. De goal werd echter afgekeurd voor buitenspel. Biglia speelde overigens met de aanvoerdersband rond de arm en liet zich gelden als de patron van de ploeg.

Vlak na de rust slaagde Legaer, op pass van Boussoufa, er in om de scoren te openen. Anderlecht liet vervolgens het tempo wat zakken en Rapid kon hiervan profiteren door gelijk te maken. Het was Chatelle die een kwartier voor tijd de winning-goals scoorde.

Jacobs tevreden: "Duidelijk stap vooruit gezet"

Na de wedstrijd tegen Rapid Wenen blikte Ariël Jacobs tevreden terug op de week Oostenrijk. "We zitten op schema", zo klinkt het. "De ploeg heeft hier duidelijk een stap vooruit gezet. Donderdag op het tornooi van Keulen wil ik sommige jongens een hele match laten spelen."

"De Supercup en de voorrondes van de Champions League komen er snel aan en we moeten klaar zijn. Met de nieuwkomers zal ik nog praten. Ik ben blij dat ze goed geïntegreerd zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.