HvH: "Voordeel dat we eerst uit spelen"

VRIJDAG, 16 JULI 2010, 15:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Met het Ierse Bohemians FC en The New Saints uit Wales kent Anderlecht zijn twee mogelijke tegenstanders in de derde voorronde van de Champions League. Een haalbare kaart voor paars-wit, beseft ook manager Herman Van Holsbeeck.


"Het zijn twee clubs die bij het grote publiek eerder onbekend zijn", zegt Van Holsbeeck op de officiële site. "Maar dat neemt niet weg dat we voor beide clubs veel respect hebben. Als je de naam Bohemian hoort, dan denken de meeste mensen in eerste instantie aan die Tsjechische club en niet aan Bohemian FC uit Ierland. Bij The New Saints FC uit Wales hetzelfde verhaal, de grote onbekende. Maar het is een club die Brits voetbal speelt en dus heel veel inzet zal tonen."

De heenmatch eindigde op 1-0 voor Bohemians. De return volgende week dinsdag wordt dus beslissend. "Alles kan inderdaad nog gebeuren in die terugmatch", weet Van Holsbeeck. "We hebben alvast het grote voordeel dat onze technische staf ze komende dinsdag allebei nog aan het werk kan zien tijdens de beslissende match. Het grote voordeel dat Bohemian misschien wel heeft, is het feit dat ze al enkele weken competitie in de benen hebben. In ieder geval, we moeten de match met overtuiging aanpakken en we spelen ook eerst uit, wat toch nog altijd een voordeel is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.