Van Holsbeeck: "Vrees geen BATE-scenario"

DINSDAG, 20 JULI 2010, 11:56 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck is zich bewust van het spitsenprobleem nu Lukaku en De Sutter out zijn, maar laat zich niet verleiden tot paniekaankopen. "We gaan er niet snel-snel nog iemand bijhalen", klinkt het.


"Voor de voorbereiding begon, hebben we een evaluatie gemaakt van de kern", aldus Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. "We hadden toen met Lukaku en De Sutter twee diepe spitsen in de groep. Eigenlijk één te weinig. We hebben er Chavarría bijgehaald, waardoor ze nu met drie zijn als diepste aanvaller. Dat moet volstaan."

"Ik heb de ploeg tegen Keulen aan het werk gezien en dat heeft me vertrouwen gegeven. Op alle posities zitten we goed met deze groep, uitgezonderd centraal achteraan, waar er niet teveel moet gebeuren. Het enige wat ontbrak tegen Keulen, was diepgang. Chavarría heeft tijd nodig. Maar voeg aan die ploeg Lukaku of De Sutter toe en we hebben een heel goed team. Voor de heenmatch tegen Bohemian of New Saints zullen we met Suarez of Chavarría in de punt moeten spelen, maar ik denk wel dat we voor de terugmatch Lukaku en/of De Sutter kunnen recupereren. Ik vrees geen zelfde scenario als tegen BATE. De groep is als geheel sterker geworden in die twee jaar."



anderlecht-online forum