Wat u moet weten over The New Saints

DONDERDAG, 22 JULI 2010, 10:15 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

The New Saints wordt dinsdag de tegenstander van Anderlecht in de Champions League-voorronde. De vijfvoudige Welshe kampioen wil maar wat graag stunten tegen de "reuzen uit België" zoals men paars-wit daar omschrijft.


Bij The New Saints is verdediger Steven Evans met 7 caps voor Wales de grote patron. Vooraan is de jonge flankspeler Craig Jones de gevaarlijkste man. Hij werd uitgeroepen tot beste jongere in Wales. Nieuwbakken coach Mike Davies zit nog maar enkele matchen op de bank.

"Wij gaan alles doen om Anderlecht uit te schakelen", aldus Gordon Evans, lid van de technische staf. "We hebben een ploeg met jongen spelers uit de regio en de buurt van Liverpool en Manchester en enkele anciens. Of wij typisch Engels voetbal met kick and rush spelen? Zeg nooit Engels als je het over Wales hebt. Wij proberen altijd mooi voetbal te spelen. Dat gaan we ook doen tegen Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.