Extra operatie of Wasilewski was einde carrière

ZATERDAG, 24 JULI 2010, 01:01 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Marcin Wasilewski werd donderdag voor de zesde keer geopereerd na zijn dubbele beenbreuk van vorig jaar. En die ingreep was absoluut noodzakelijk, zo blijkt achteraf. Zoniet was de carrière van de Pool definitief over.


Wasilewski boekte de laatste tijd geen vooruitgang meer. Het ging zelfs van kwaad naar erger met de rechtsback. Op training was te zien hoe hij steeds vaker mankte en bovendien had hij de jongste weken weer moeite om te stappen.

De problemen werden veroorzaakt door het teveel aan botaanwas op de plaats waar de gebroken botten werden aaneengezet. Dokter Martens maakte alles los- en schoon, en zette het been recht met een plaatje. Zonder die operatie had Wasilewski nooit meer kunnen voetballen. De Poolse verdediger moet nu een week met krukken lopen, daarna kan hij de fietstraining hervatten.

"Voor Wasilewski is er eindelijk weer een beetje licht aan het einde van de tunnel", zegt manager Herman Van Holsbeeck. "Die jongen heeft al ongelofelijke inspanningen gedaan om terug te keren, maar op een bepaald moment ging het niet meer. Hij verloor zijn moraal. De dokters hebben nu gedaan wat ze moesten doen."

Bron: De Standaard



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.