Kljestan: "We zijn er klaar voor"

MAANDAG, 26 JULI 2010, 22:40 - Steven
Anderlecht-Online No Image Found

Sinds zijn komst naar de landskampioen droomt de Amerikaanse aanwinst van de Champions League. Dinsdag kan Kljestan met zijn nieuwe ploeg tegen de Welshe kampioen een eerste grote stap zetten richting het kampioenenbal.


"De hele club wil naar de Champions League, het is de grootst mogelijke voetbalcompetitie en ik denk dat we in staat zijn om er te geraken."

"Dit is een groot moment voor mij en het team”, aldus de nieuwkomer. "We beseffen dat we deze match heel serieus moeten opvatten en zorgen dat we er staan morgen. Het is altijd moeilijk als je tegen een club moet voetballen die in een minder gekend kampioenschap speelt. Zenuwachtig ben ik niet, want ik denk dat we er klaar voor zijn. We zijn alvast goed voorbereid en de overwinning in de Supercup gaf ons een boost van vertrouwen. Hopelijk kunnen we dinsdag terug naar Brussel vertrekken met een overwinning op zak."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.