Voorbeschouwing: The New Saints - Anderlecht

DINSDAG, 27 JULI 2010, 12:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond zet Anderlecht zijn eerste stappen op weg naar de poules van de Champions League. Tegen The News Saints, de kampioen uit Wales, hoopt paars-wit de schande van Bate Borisov uit te wissen.


In vergelijking met de Supercup tegen Gent keren Silvio Proto en Ondrej Mazuch terug in de basis. Beide zijn opnieuw fit en hierdoor verhuizen Schollen en Sare naar de bank. Op die bank zit ook Kanu. Hoewel zijn vrouw elk moment kan bevallen, besliste hij om toch mee af te reizen naar Wales.

Anderlecht-coach Ariël Jacobs verwacht een erg gemotiveerde tegenstander. "Ook The News Sains beseft dat het op slechts vier duels staat van deelname aan de Champions League", vertelde hij op de persconferentie. "Het is een club met kwaliteiten en ze verdienen dan ook respect."

"TNS is een club die er fysiek en mentaal altijd 90 minuten voor gaat, maar dat heb je met een Britse club. Ze zoeken de kortste weg naar doel en zijn gevaarlijk op stilstaande fases", aldus Jacobs.

De wedstrijd is vanavond niet te volgen op de Belgische televisie. Sporza Radio is wel van de partij.

Aftrap: 20u45
Stadion: Racecourse Ground (Wrexham)
Scheidsrechter: Dako Ceferin (Svn)

: : : THE NEW SAINTS : : :

Mogelijke opstelling: Harrison, D. Holmes, C. Marriot, Evans, Baker, C. Jones, Ruscoe, Hogan, Berkeley, M. Williams, Sharp
Invallers: S. Williams, T. Holmes, Seargeant, McKenna, Wood, Darlington, Edwards, Harrison, S. Jones, R. Marriott, Rawlinson, Whitfield, M. Williams

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Gillet, Juhasz, Mazuch, Deschacht, Kouyaté, Kljestan, Biglia, Legear, Suarez, Boussoufa
Invallers: Badibanga, Chatelle, Chavarría, Cordier, De Sutter, Kanu, Lecjaks, Marecek, Rnic, Sare, Schollen

Geblesseerd: Barrios (pubalgie), Bernardez (conditionele achterstand), Lukaku (knie) Wasilewski (revalidatie)




anderlecht-online forum